Sancaktepe Kültür Tuğlası,

Dekoratif Kültür Tuğlası çimento esaslı olup, doğal taşlardan kalıplar alınarak üretilen duvar kaplama malzemesidir. İçerisinde pigment, renklendirici, çimento, katkı maddesi bulunmaktadır. Ürünlerimiz desenleri birbirini tekrar etmez ve hepsi birbirinden farklı doku ve görseldedir. Tüm iç mimari ve Dış cephe projelerinizde kullanabileceğiniz bu ürün dekoratif amaçlı olarak iç ve dış mekanlarınız da dekoratif kültür tuğlası kaplama olarak kullanılmaktadır. Tüm ısı yalıtım malzemelerinin üzerine rahatlıkla uygulama yapılabilmektedir. Tüm konut, villa, idari, kamu, sağlık, sosyal, kültürel yapılarda, Kafe, Pastane, Bar, Mağaza, Restoran, Spor Salonu, Kuaför, Güzellik Merkezi, Ofis, Daire içlerinde, Tv ünitesi arkasında, duvar dekorasyonu tasarımlarında tercih edilir bir uygulama olmuştur.  Dekoratif tuğla fiyatları ile ilgili bizi arayınız…

Kültür Tuğlası Kullanım Alanları

*Tv ünite arkası dekoratif tuğla duvar kaplama olarak en çok tercih edilen uygulama alanıdır.

*Salon duvarı dekoratif tuğla duvar kaplama olarak çokça tercih edilmiştir. Gerek tek duvar gerekse salon duvarlarının tümüne uygulanabilir. Salonunda fazla kolon olan birçok müşterimiz bu kolonları kültür tuğlası kaplayarak sıra dışı bir salona sahip oldular.

*Mutfak duvarı dekoratif tuğla duvar kaplama olarak kullanılabilir. Özellikle yemek masasının olduğu duvarda uygulandığı zaman son derece şık bir mutfağa sahip olursunuz.

*Yatak odası duvarı dekoratif tuğla duvar kaplama olarak istenilen duvar ve kolonlarda kullanılabilir. En çok tercih edilen alan yatak başlığı olan duvardır.

*Banyo duvarlarında dekoratif tuğla duvar kaplama olarak kullanılır. Örnek olarak duş kabini içerisinde uygulanır.

*Bina cephelerinde dekoratif tuğla duvar kaplama olarak kullanıldığında yapınızın kalitesinin yanındaki binalara göre kat kat artığını göreceksiniz.

*Villa cephesinde dekoratif tuğla duvar kaplama olarak isterseniz kültür taşı ile beraber isterseniz de sadece kültür tuğlası kullanarak duvarlarınıza uzun ömürlü ve gösterişli dokunuşlar yapabilirsiniz.

*Bahçe duvarları dekoratif tuğla duvar kaplama

*Kafe ve restaurant duvarlarında dekoratif tuğla duvar kaplama olarak kullanılır. Mekanlarınızda sıcak ve rustik dekorlar oluşturmanın en basit yolu duvarlarınıza kültür tuğlası uygulaması yapmak olacaktır.